Sophie Veline

~ nieuw album ~

nieuws
20-07-2015

Op zoek naar vleugels

Naast Sophie Veline is Sophie de laatste tijd ook bezig geweest met een gloednieuwe familie voorstelling ‘Op zoek naar vleugels’ die ze samen met verhalen verteller Hans Platenkamp heeft gemaakt. De voorstelling gaat over Jonas die op een ochtend wakker wordt en zijn vleugels mist. Met hulp van meester Knakke gaat hij op zoek. Een gloednieuw fantasierijk muzikaal verhaal voor klein en groot. Meer info en speeldata over deze voorstelling zijn te vinden op de Facebook Pagina van ‘Op zoek naar vleugels’

Jonas Op zoek naar vleugels

02-07-2015

Stilte voor de storm

De komende tijd zal het een beetje stil blijven rondom Sophie Veline, dit heeft te maken met dat we veel zullen gaan werken aan nieuw materiaal en nieuwe plannen! Dus niet gevreesd, we komen terug! Mocht je nou echt niet kunnen wachten dan kan je natuurlijk altijd onze plaat ‘De Zwarte Deken’ beluisteren! Heb je deze nog niet? Bestel hem dan nu door ons een mailtje te sturen!

Schrijverijen sophie veline foto

28-02-2015

Sfeerimpressie PopUpToer #1

Zie hier de aftermovie van de eerste editie van onze ‘Sophie Veline PopUp Toer’! Binnenkort maken we de datum van de 2e editie bekend, maar voor nu nog even nagenieten van de eerste! Met dank aan The Fuzz Coffee&TunesTAPEVilla Bloem Espressobar voor de fijne locaties en Jeroen Schoonderbeek voor de prachtige beelden!

 

06-02-2015

Nieuwe videoclip online!

Vandaag is onze nieuwe videoclip bij het nummer ‘De Stad’ uitgekomen! 3voor12 Gelderland heeft hier een leuk artikel bij geschreven wat je hier kunt lezen.

shows
Social Media
Contact

boekingen: boekingen@sophieveline.nl
contact: info@sophieveline.nl

Twiets